Zorg

Contact


OrcaGroup
Cereslaan 8, 5384 VT Heesch
Postbus 80, 5384 ZH Heesch
Phone: +31412695100">+31412695100
Email: sales@orcagroup.com

Als zorgverlener wilt u in elke situatie de juiste en voldoende zorg bieden voor uw patiënten. Daarnaast bent u verantwoordelijk voor de veiligheid van een grote groep medewerkers en bezoekers.

Bij een brand is het zaak om zo snel mogelijk te evacueren. Bij een groot ongeval kan het nodig zijn om extra artsen en verpleging op te roepen. In alle gevallen helpt een snelle en duidelijke communicatie bij het controleren van de situatie. .

GroupMessenger zorgt ervoor dat iedereen snel en eenduidig wordt geïnformeerd en beperkt daarmee de impact van een crisis.

Meer weten over hoe GroupMessenger werkt? Klik hier!


ruzie/geweld zorginstelling
 

Storing zorg apparatuur

GroupMessenger informeert niet alleen alle betrokkenen bij een crisis, zij kunnen ook direct laten weten of zij beschikbaar zijn.

Wanneer bij een grote calamiteit het ZiROP in werking wordt gesteld, zorgt u met één druk op de knop voor het oproepen van extra artsen en verpleging. Vervolgens ziet u real-time welke medewerkers het verzoek voor assistentie accepteren. GroupMessenger blijft bellen tot het benodigde aantal medewerkers is bereikt.

De kracht van GroupMessenger is dat u in een scenario ook overige groepen kunt informeren. Denk hierbij aan het management van het ziekenhuis, beveiliging of facilitaire medewerkers. Na een incident ondersteunt de duidelijke rapportage u bij de evaluatie van het incident.

Met GroupMessenger reageert u sneller en beter op elke calamiteit!

Benieuwd naar de verschillende abonnementen? Klik hier!

 
Demo

Bekijk gratis de demo omgeving

Vul uw gegevens in en ontvang vrijblijvend inloggegevens voor onze demo omgeving!