Industrie

Contact


OrcaGroup
Cereslaan 8, 5384 VT Heesch
Postbus 80, 5384 ZH Heesch
Phone: +31412695100">+31412695100
Email: sales@orcagroup.com

GroupMessenger heeft verschillende toepassingsmogelijkheden die goed passen bij de industrie. Met Groupmessenger kunnen snel grote groepen mensen opgeroepen worden. Hier kunnen onder andere de BHV organisatie in de industrie profijt van hebben. IndustriĆ«le organisaties hebben te maken met risico’s en met strenge wetgevingen.

GroupMessenger is een goede manier om het risico te verkleinen, omdat het systeem mensen in staat stelt om controle te houden over onverwachte incidenten. denk bijvoorbeeld aan een bedrijfsongeval. Met GroupMessenger kunnen in dergelijke omstandigheden de BHV-ers snel op de hoogte worden gebracht en wordt de reactietijd aanzienlijk verkleind.

Meer weten over hoe GroupMessenger werkt? Klik hier!


BHV industrie
 

Centrale/incident industrie

Veel industriele organisaties maken gebruik van een centrale, waarlangs belangrijke meldingen verlopen. In het geval van een noodsituatie zijn zij de eerste die op de hoogte worden gebracht. Vervolgens voeren de centralisten de volgens het protocol vastgestelde acties uit. Hierbij kan GroupMessenger van toegevoegde waarde zijn.

Door het gebruik van scenario’s kan de centralist eenvoudig de juiste personen oproepen. Deze scenario’s worden van te voren ingesteld en dragen bij aan de voorbereiding op verschillende risico’s dankzij tagging kan de centralist snel en eenvoudig het juiste scenario vinden en starten.

Benieuwd naar de verschillende abonnementen? Klik hier!

 
Demo

Probeer het systeem gratis!

Demo aanvragen