Evenementen

Contact


OrcaGroup
Cereslaan 8, 5384 VT Heesch
Postbus 80, 5384 ZH Heesch
Phone: +31412695100">+31412695100
Email: sales@orcagroup.com

Bij het organiseren van een evenement zijn enorm veel partijen betrokken, van productiemedewerkers tot hulpverleners en van beveiliging tot horeca. Voor het succes van een evenement is een goede gecoördineerde communicatie een eerste vereiste.

Of het nu gaat om iedereen te laten weten dat het maximaal aantal bezoekers bereikt is en de deur dicht moet of om medewerkers te instrueren over een naderende zware onweersbui.

GroupMessenger biedt de mogelijkheid om met 1 druk op de knop alle partijen te bereiken. En ook nog een een inventarisatie van reacties! Zo is uw communicatie op orde en kunt u zich volledig richten op het succes van uw evenement!

Meer weten over hoe GroupMessenger werkt? Klik hier!


 

De mogelijkheden om GroupMessenger in te zetten bij evenement zijn eindeloos. Medewerkers die op het laatste moment afzeggen?

Met GroupMessenger vraagt u eenvoudig om versterking en ziet direct wie kan inspringen. En een incident op het terrein informeert u snel de EHBO of beveiliging. Daarmee is deze oplossing ook een eenvoudig en voordeliger alternatief voor een portofoon installatie.

U kunt GroupMessenger zelfs inzetten voor het snel en gemakkelijk informeren van bezoekers, bijvoorbeeld over een wijziging in het programma.

Benieuwd naar de verschillende abonnementen? Klik hier!

Demo

Test GroupMessenger nu gratis!

Demo aanvragen